Monday, October 24, 2011

BM08 - Koleksi Norhayati Berahim


mynovelmurah mempunyai Koleksi Norhayati Berahim
- 36 TAJUK - Sila lihat Video di bawah, Harga yang ditawarkan ialah 
RM17 sebuah (Semenanjung Malaysia) &
RM19 Sebuah (Sabah/Sarawak).
Bergantung kepada keadaan Buku.
Keadaan Buku : 7-8-9/10
STATUS BUKU
* AKU BUKAN BILLY MILIGAN - SOLD
* EMOSI - SOLD
HARGA CINTA - SOLD
SENTUHAN KASIH - SOLD
KU BERSERAH - SOLD
MAHLIGAI IMPIAN - SOLD
LAYANG2 BERTALI KACA-SOLD
SETIAP JUMAAT - SOLD
HUJAN PUN MENARI- SOLD
SEJAM RM 2.50 - SOLD
DARI KERANA MATA-SOLD
E video


14 comments:

  1. saya ingin menambah koleksi norhayati berahim - hati yang luka tp tak jupe.. kat sini ada nak let go tak??

    ReplyDelete
  2. Salam. Hati Yang Luka - Norhayati Bwrahim masih available. Sekiranya berminat harap mengisi order form yang disediakan. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  3. Salam... Nak tanya novel Pesanan Terakhir Seorang Lelaki ada lagi x?

    ReplyDelete
  4. 'sayang tak terucap' ada lagi tak? dan buku 'hati seorg wanita' norhayati berahim.

    ReplyDelete
  5. saya ingin membeli novel'sayang tak terucap' dan 'hati seorg wanita' norhayati berahim. ada lagi tak ?

    ReplyDelete
  6. slm..novel pesanan terakhir seorang lelaki da sold ke..

    ReplyDelete
  7. saya cari novel nb - bunga kasih & kembalikan cintaku.

    ReplyDelete
  8. saya cari novel ni tapi xtau tajuknya.kisahnya yang mana die kembar dia paksa dia menyamar jadi die untuk jumpa kawan lelakinya dan dia terpaksa kawin dengan lelaki tersebut.adakah ni novel akak

    ReplyDelete
  9. Sye nk bli novel pesanan terakhir seorg lelaki.

    ReplyDelete
  10. salam.novel pesanan terakhir seorang lelaki ada lagi?terima kasih.

    ReplyDelete
  11. salam sy nk sgt2 novel sentuhan kasih....de x...asap

    ReplyDelete
  12. Salam alaykum sentuhan kasih ada lg x? Nak sgt.. Please respon

    ReplyDelete